Muut palvelut

Saat kauttamme seuraavat asiantuntijapalvelut:

 1. Vuodonhaku, apuna lämpö- ja viemärikamerat:
  Vuodonhaku-palvelussamme hyödynnämme tehokkaita lämpö- ja viemärikameroita, joiden avulla paikallistamme putki- ja viemärivuodot nopeasti ja tarkasti.

 2. Kuivauskaluston vuokraus:
  Vuokraamme laadukasta ja tehokasta kuivauskalustoa sekä yksityisille että yrityksille, tarjoten näin joustavan ratkaisun erilaisiin kuivaustarpeisiin.

 3. Purku- ja jälleenrakennustyöt yhteistyökumppaneiden kautta:
  Tarjoamme purku- ja jälleenrakennustyöt luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta ja saat ammattitaitoisen ja laadukkaan lopputuloksen.

 4. Desinfiointi- ja hajunpoisto:
  Tarjoamme desinfiointi- ja hajunpoistopalvelut vesivahingon jälkeen, palauttaen kiinteistösi puhtaaseen ja raikkaaseen kuntoon.

Vuodonhaku, apuna lämpö- ja viemärikamerat

Vuodonhaussa hyödynnämme lämpö- ja viemärikameroita putki- ja viemärivuotojen tarkkaan paikallistamiseen.

Kartoituksen tuloksista laadimme yksityiskohtaisen kirjallisen raportin, joka sisältää selkeät pohjakuvat vuodon sijainnista. Tämä mahdollistaa nopean ja tarkan toiminnan vahinkojen korjaamiseksi.

Kuivauskaluston vuokraus

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kuivauslaitteita vuokrattavaksi niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin.

Kuivauskalustomme on tehokasta ja luotettavaa, ja se soveltuu erinomaisesti erilaisiin kuivaustarpeisiin, olipa kyseessä pieni vahinko kotona tai laajempi kuivausprojekti yrityksessä.

Vuokraamalla kuivauslaitteet meiltä voit varmistua siitä, että saat käyttöösi laadukkaat ja huolletut laitteet, jotka auttavat sinua palauttamaan tilat normaaliin kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuivauskalustomme vuokrausmahdollisuuksista.

Purku- ja jälleenrakennustyöt yhteistyökumppaneiden kautta

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelun vesivahinkojen ja muiden rakenteellisten vaurioiden korjaamiseen, sisältäen myös purku- ja jälleenrakennustyöt. Nämä palvelut toteutetaan yhteistyössä luotettavien ja ammattitaitoisten kumppaneidemme kanssa, jotka varmistavat työn korkean laadun ja tehokkuuden.

Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, aina vaurioituneiden rakenteiden purkamisesta uusien, kestävien rakenteiden rakentamiseen. Heillä on laaja-alainen osaaminen ja kokemus erilaisista kohteista, minkä ansiosta voimme taata asiakkaillemme turvalliset ja kestävät lopputulokset.

Kun valitset meidät, saat käyttöösi laajan verkoston ammattilaisia, jotka auttavat sinua palauttamaan kiinteistösi entiseen loistoonsa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää purku- ja jälleenrakennuspalveluistamme!

Desinfiointi- ja hajunpoisto

Vesivahingon jälkeen on välttämätöntä huolehtia myös tilojen desinfioinnista ja mahdollisten epämiellyttävien hajujen poistosta, jotta kiinteistö palautuu turvalliseksi ja miellyttäväksi ympäristöksi.

Tarjoamme tehokkaat desinfiointi- ja hajunpoistopalvelut, joilla eliminoidaan mikrobit, homeet ja muut haitalliset aineet sekä neutraloidaan pahat hajut. Käytämme vain turvallisia ja tehokkaita menetelmiä ja aineita, jotka takaavat tilojen puhtauden ja raikkauden.

Ota yhteyttä, niin autamme palauttamaan kiinteistösi normaaliin tilaan nopeasti ja ammattitaidolla.