Kosteuskartoitukset ja mittaukset

Saat kauttamme seuraavat asiantuntijapalvelut:

  1. Kosteuskartoitukset:

    Tutkimme rakenteiden kosteustasot ja tunnistamme mahdolliset kosteusvauriot, tarjoten yksityiskohtaisen raportin ja suositukset korjaustoimenpiteistä.

  2. Kosteusmittaukset:
    Suoritamme tarkkoja kosteusmittauksia eri rakenteissa, varmistaen rakennuksen kunnon ja sisäilman laadun. Raportoimme tulokset selkeästi ja annamme ohjeistusta jatkotoimenpiteisiin.

  3. Kylpyhuoneiden tarkastukset:
    Tarkastamme taloyhtiöiden kylpyhuoneet, etsien mahdollisia puutteita ja kosteusvaurioriskejä. Tulokset auttavat arvioimaan mahdollisia saneeraustarpeita ja tukemaan PTS-suunnitelmaa.

Kosteuskartoitukset

Kosteuskartoituksen tarkoituksena on selvittää rakenteiden kosteustilanne ja mahdolliset kosteusvauriot. Kosteuskartoitusta suositellaan erityisesti silloin, kun on epäilyksiä kosteusvaurioista, homeesta tai muista kosteuteen liittyvistä ongelmista rakennuksessa.

Kosteuskartoitus voi auttaa estämään vakavia vaurioita rakennukselle ja varmistamaan, että sisäilma on terveellistä hengittää. Ota yhteyttä ja sovimme ajan kosteuskartoitukseen ja autamme varmistamaan kotisi tai toimitilasi turvallisuuden ja mukavuuden.

Kosteusmittaukset

Kosteusmittauksella selvitetään rakennuksen rakenteiden kosteustaso tarkasti ja tehokkaasti, tunnistaen mahdolliset kosteusongelmat ajoissa. Käytämme monipuolisia mittausmenetelmiä, mukaan lukien rakennekosteuden mittaukset porareistä ja näytepalamenetelmällä, erityisesti uudiskohteissa pinnoituskelpoisuuden määrittämiseksi.

Palvelumme sisältää asiantuntevan neuvonnan ja selkeän raportoinnin mittauksen tuloksista sekä suosituksista mahdollisiin jatkotoimenpiteisiin.

Ota yhteyttä, niin varmistamme kiinteistösi turvallisuuden ja mukavuuden.

Kylpyhuoneiden tarkastukset

Suoritamme kattavia kylpyhuoneiden tarkastuksia taloyhtiöissä, varmistaen niiden kunnon ja turvallisuuden. Tarkastuksen aikana etsimme mahdollisia kosteusvaurioriskejä, pieniä vikoja sekä muita puutteellisuuksia, jotka voivat vaikuttaa kylpyhuoneen käyttöturvallisuuteen ja toimivuuteen.

Kylpyhuoneiden kartoituksen tulokset tarjoavat taloyhtiöille arvokasta tietoa, jota voidaan hyödyntää PTS-suunnitelman laatimisessa ja mahdollisten saneeraustarpeiden arvioimisessa.

Tämä palvelu on olennainen osa kiinteistön ylläpitoa, ja se auttaa varmistamaan, että kaikki kylpyhuoneet ovat turvallisia ja toimivia.